Visaoptom телефон МТС+38 099 254 04 75
Visaoptom телефон Киевстар+38 096 124 48 28
Visaoptom телефон Лайф+38 093 121 91 05

Як оформити візу в Естонію на два роки?

естонська віза на два роки

Як отримати візу Естонії на 2 роки?

Прогулянка по самобутнім і вузьких вуличках Таллінна, відпочинок від метушні великого міста, насолода спокоєм і посиденьки в тихому ресторанчику, все це виступає мотивацією для отримання візи в Естонію. Оформляти візу з разу в раз зовсім не раціонально, це дуже затратно як фінансово, так і за часом. Саме тому туристи цієї прибалтійської країни вважають за краще оформляти багаторазову візу. Якщо Ви бажаєте заощадити свій час, Вам просто необхідно оформити візу в Естонію терміном на 2 роки.


Які типи віз існують?

Візи в Естонію класифікуються за трьома типами:

  1. А – це віза, яка має дію тільки на території аеропорту. Представники України запитують її вкрай рідко.
  2. С –це віза вважається короткостроковою (туристичною). Така віза дозволяє в’їхати на територію Естонії і переміщатися в межах Шенгенської зони, а також по територіях інших держав Європи, які поки не входять в неї (Кіпр, Румунія, Болгарія та Хорватія).
  3. D – Національна віза Естонії. Довготривале перебування в цій країні вважає отримання такої візи. Саме цей тип візи може послужити кроком до оформлення посвідки на проживання.

Оцініть Ваші шанси отримати шенгенську візу прямо зараз!

Пройти тест


Що має на увазі під собою оформлення шенгену в Естонію на 2 роки?віза в Естонію на два роки

Перебувати по даній візі на території Естонії можна не більше 90 днів на півріччя. Якщо Ви не можете підрахувати самостійно термін перебування, завжди можна скористатися візовим калькулятором.
Постійне проживання на території ЄС за даними візами неможливо. Але в’їжджати же в цю країну можна незліченну кількість разів. Віза терміном на 2 роки не дає права апліканта навчатися, або працювати в цій країні. Навчання можливе лише за короткостроковою програмою.


Як спростити процес отримання візи?

Отримання візи терміном на 2 роки можна оформити швидко і просто, якщо Ви зробите дзвінок до візової агентство VISA OPTOM. Саме завдяки роботі агентства Ви в короткий термін прикрасите свій паспорт стікером дворічної візи. Всю іншу роботу за вас зроблять професіонали агентства, Вам же залишиться лише здати біометричні показники і отримати документи вже у себе вдома.