Як оформити візу у Францію на два роки

дворічна віза до Франції

Туристична Франція: яка вона?

Франція – чудова країна, з тисячолітньою історією. Побувати хоча б тиждень в її містах, а особливо в Парижі, мріє, напевно, кожен, адже він по праву вважається найромантичнішим містом світу.

Щоб отримати можливість насолодитися неповторною панорамою вечірнього Парижа з самої верхівки легендарної Ейфелевої вежі досить отримати одноразову туристичну візу. Але якщо ви хочете побувати в цьому приголомшливому місці, отримати задоволення від воістину світського проведення часу знову і знову, слід подумати про отриманні шенгенської візи до Франції на 2 роки.
Давайте ж розглянемо детальніше, як отримати візу до Франції на 2 роки, і які має особливості.


Оцініть Ваші шанси отримати шенгенську візу прямо зараз!

Пройти тест


Типи шенгенських віз

У дві тисячі десятому році був прийнятий новий візовий кодекс Євросоюзу, що змінив підхід до запитуваною документам на в’їзд на територію країн Шенгенської зони.

У наш час найбільш актуальними є 3 типи віз:

  • Шенгенська віза класу A – віза, яка дозволяє перебувати на території аеровокзалів всіх країн ЄС. Зазвичай оформляється для транзитних пасажирів і для людей, які з різних причин змушені часто користуватися послугами повітряного транспорту.
  • Шенгенська віза класу C – власне найпопулярніша шенгенська туристична віза, що оформляється на короткий термін. Дозволяє своєму власнику перебувати на території країни, що видала цей документ, а також на території інших країн ЄС та Шенгенської зони (візовий коридор).
  • Шенгенська віза класу D – довгострокова шенгенська віза. Видається виключно при подачі розширеного ряду документів в представництво тієї чи іншої держави. Важливо знати, що даний вид віз не дає права на проживання. На даний момент жодне візове агентство не має права займатися оформленням такого класу шенгенських віз.

Детальніше про візу до Франції на 2 рокивіза на два роки до Франції

Віза до Франції на 2 роки є шенгенською візою типу C, але багатьох, напевно, хвилює питання: «Чому віза на два роки ставитися до короткострокових?». Справа в тому, що візи класу C дозволяють перебувати на території держави не більше, ніж 90 діб в півріччі. Але візи типу не обмежують кількість в’їздів, тобто ви без проблем можете кататися туди-сюди, саме до цього підтипу ставитися двох річна віза до Франції. Але перебувати на території країни не більше 90 днів в півріччі! З таким документом ви завжди бажаний гість в ЄС.

Отримати цю візу в наш час дуже і дуже важко, навіть з огляду на той факт, що вона є туристичною, через серйозні вимог до Заявника і подається їм документам.Тому, щоб отримати можливість побувати в неповторною Франції, без зайвого клопоту, достатньо зателефонувати до візової агентство «VISA OPTOM»