Visaoptom телефон МТС+38 099 254 04 75
Visaoptom телефон Лайф+38 093 121 91 05

Отримання шведської шенген візи на 2 роки

Компанія “VISA OPTOM” пропонує оформити візу в Швецію в найкоротші терміни, що істотно заощадить час клієнтів для проходження стомлюючої процедури кожен раз, виїжджаючи за межі своєї країни.
Шведський дворічний шенген


Оцініть Ваші шанси отримати шенгенську візу прямо зараз!

Пройти тест


Переваги візи до Швеції

Наявність візи дає можливість вільно приїжджати в країну і за її межі, охоплюючи всю Шенгенську зону. Також дає право відвідувати іноземцям територію Євросоюзу стільки раз, скільки це необхідно.

Незважаючи на те, що передбачено оформлення Шенгену до Швеції на 2 роки, даний документ відноситься до короткострокового туристичного документу. А, отже, будь-який громадянин країн СНД може прибувати до 90 діб на території Шенгенської зони кожні півроку.

Основні обов’язки громадян, що володіють візами до Швеції:

  1. Дотримання положень Візового кодексу Євросоюзу.
  2. Коректне використання даного документа, тобто важливо вчасно повертатися додому, в свою країну, не перевищуючи термінів перебування в Шенгенській зоні.
  3. Не можна оформляти документи на роботу або навчання, в іншому випадку порушників депортують і заносять в чорний список. А це в свою чергу на кілька років накладає заборону на видачу Шенгену в будь-якій державі Євросоюзу.
  4. На весь час перебування в Шенгенській зоні завжди мати при собі закордонний паспорт та при необхідності пред’являти місцевій владі або імміграційній службі.
  5. Не конфліктувати з місцевими законами і не робити необдумані вчинки, які можуть становити небезпеку для життя і для оточуючих.

Для тих, хто планує працювати, вчитися або приїхати на постійне місце проживання до Швеції, рекомендується самостійно зайнятися оформленням довгострокової візи в представництві цієї держави. Віза на 2 роки оформляється виключно для туристів.

Таким чином, отримати візу в Швецію на 2 роки дуже просто, потрібно тільки звернутися в компанію VISA OPTOM і в найближчі терміни документ буде готовий. При цьому, якщо закордонний паспорт чистий, без будь-яких виїздів за кордон, то на можливість отримання багаторазової візи це ніяк не впливає.