Віза на два роки

отримання візи на два роки

Віза на два роки – навіщо вона потрібна?

Вже давно минув той неприємне для любителів подорожей час, коли поїздка за кордон здавалася чимось на межі чарівництва. Сьогодні відправитися в подорож в іншу країну – значить, чудово провести відпустку, отримати масу незабутніх вражень і привезти додому безліч сувенірів і яскравих фотографій. Кожен, хоча б мінімально забезпечений і працююча людина, сьогодні може дозволити собі вирушити на тиждень-другий в романтичний Париж або на закордонний гірськолижний курорт. Звичайно, є і виключення в цій безхмарним історії – громадяни, чия присутність в європейських країнах вкрай небажано, але це вже окрема історія.

Всі інші добропорядні громадяни мають повне право подорожувати по улюбленим країнам, відкривати для себе нові міста і можливості і знайомитися з новими мовами, культурою і звичаями інших народів. Для отримання такої можливості досить лише стати щасливим володарем шенгенської візи, що сьогодні можливо зробити досить просто.

Сучасність дійшла до того етапу, коли любителю подорожей зовсім не обов’язково для кожної своєї поїздки відправлятися за новою візою – заняття це досить нудне і витратна, і не завжди є гарантія, що виїзд до певної країни буде схвалений. Інша справа – оформлення Шенгену на 2 роки як можливість забути про біг з документами по інстанціях, очікування відповіді і виснажливі черги.


Хто ж може отримати таку візу?

Слід пам’ятати, що шенгенська віза подібного формату видається мандрівникам виключно з туристичною метою – так що, якщо ви вирішите залишитися в обраній країні на довгий період, почнете пошуки роботи і осядете, швидше за все, ви назавжди опинитеся в чорному списку консульства і більше не зможете відвідувати країни, що входять в зону Шенгена. Отримати Шенген візу на 2 роки можна тільки в тому випадку, якщо у вас є серйозні причини перебувати в одному з європейських держав:

  • Необхідність в лікуванні в одній з європейських клінік або проходженні регулярних обстежень в них;
  • Професійна необхідність здійснення відрядних поїздок в країни Європейського союзу;
  • Запрошення від близьких родичів в строго встановленою формою;
  • Володіння нерухомістю на території одного або декількох європейських держав;
  • Налагоджені зв’язки з партнерами по бізнесу.

Оцініть Ваші шанси отримати шенгенську візу прямо зараз!

Пройти тест


Як спростити процес отримання візи?

Як і в будь-якій життєвій ситуації, в оформленні дворічної шенгенської візи є і виключення. Наприклад, ви можете звернутися в професійне агентство, яке вже багато років займається оформленням такого роду віз, тим самим ви значно полегшите собі задачу оформлення документа і прискорите процес.

Вартість отримання такого цінного документа безпосередньо залежить від того, в яку організацію ви віддасте перевагу звернутися для його оформлення. Найдешевшим варіантом буде звернення безпосередньо до представництва держави учасниці Шенгенської угоди – тут вам доведеться оплатити лише консульський збір.

В офіційному візовому центрі вам доведеться доплатити за сервісний збір та за додаткові надані послуги, наприклад, за кур’єрську доставку документів. Звичайно, все це не гарантує вам схвалення на отримання візи, але компанія “VISA OPTOM” займається оформленням всіх необхідних документів уже багато років, і гарантує швидке, просте і якісне оформлення дворічної візи.