Visaoptom телефон МТС+38 099 254 04 75
Visaoptom телефон Киевстар+38 096 124 48 28
Visaoptom телефон Лайф+38 093 121 91 05

Як отримати візу в Чехію на пять років

чеська віза на п'ять років

Віза до Чеської республіки на 5 років від компанії VISA OPTOM

Трохи раніше, в сторону відпочинку в Чехії, мало хто дивився. Українці воліли поїхати в інші країни шенгенської зони. Тепер ситуація змінилася докорінно – найбільша кількість запитів подається на оформлення візи в Чеську республіку Особливий популярністю серед співвітчизників користується отримання візи в Чехію на 5 років. Але не так все просто, як здається на перший погляд, коли людина намагається своїми силами дістати дозвіл на тривалий термін.


Оцініть Ваші шанси отримати шенгенську візу прямо зараз!

Пройти тест


Пріоритетні відвідувачі для країни члена Європейського союзу і НАТО.

Якщо Ви любитель збирати величезне різноманіття необхідних документів, різні бланки з їх правильним оформленням і простояти в черзі в очікуванні аудієнції для подання зібраного пакета, тоді ласкаво просимо особисто в офіційне представництво Чехії. До нього відносяться консульство, посольство і центр з підготовки та видачі віз. Також обов’язково необхідно врахувати, що це питання не одного дня, доведеться побігати грунтовно. Навіть при виконанні всіх заходів немає впевненості, що Вам вдасться оформити Шенген в Чехію на 5 років. Тут присутні підводні камені, про які часто не знають бажаючі отримати цю візу.

Розберемо деякі з них:

  • людина за останні два роки мала побувати в зоні дії Шенгену, бажано в Чеській республіці, без порушень (не вирішував бізнес-питання, не працював);
  • дотримання кордону перебування;
  • не перевищував часу, відведеного йому для знаходження в країні шенгенської зони, воно обмежене трьома місяцями за півроку, тобто не більше 90 днів;
  • бажаючому отримати візу необхідно документально підтвердити необхідність перебувати на території республіки протягом п’яти років;
  • розмір гаманця або банківського рахунку повинен бути значним, чим він більший, тим вагоміше Ваш аргумент на настільки тривале перебування в Чехії;
  • необхідно навести доводи на користь того факту, що Ви не залишитеся там назавжди. До них можна віднести: документи на власність, на стан в шлюбі і наявність дітей, на бізнес на території України.

Хочете точно отримати візу в Чеську республіку на 5 років?

В такому випадку звертайтеся до фахівців компанії VISA OPTOM. Вони не знають відмов і зроблять все можливе для втілення мрії в життя.Ми допоможемо вам сберегти ваші нерви і час, при чому візу ви отримаєте гарантовано.