Visaoptom телефон МТС+38 099 254 04 75
Visaoptom телефон Киевстар+38 096 124 48 28
Visaoptom телефон Лайф+38 093 121 91 05

Як отримати візу на п ‘ять років у Фінляндію

п'ятирічна віза до Фінляндії

П’ятирічна віза до Фінляндії

Довгий час казкова північноєвропейських країна Фінляндія залишалася для українських туристів чимось недосяжним і далеким. Звичайно, отримати візу терміном на 5 років це було б цілком можливо. Справа в тому, що шенген в основному був доступний тільки тим іноземцям, які чим-небудь відзначилися перед місцевою владою, наприклад, сприяли підвищенню престижу країни на світовому рівні.

Проте зараз правила видачі віз явно спростилися, завдяки рішенню Європарламенту. Проте, сказати, що звичайний турист легко може самостійно отримати дозвільний документ, було б не зовсім чесно.


Типи дозвільних документівп'ятирічна фінська віза

На сьогоднішній день виділяють три типи документів, що дають іноземному громадянину право в’їжджати на територію Фінляндії: А, С і D.

П’ятирічна віза в країну відноситься до категорії С і є короткостроковим туристичним дозвільним документом. Це означає, що перед іноземним громадянином відкривається візовий коридор терміном на 5 років, при цьому здійснювати поїздки в Євросоюз він може необмежену кількість разів.


Оцініть Ваші шанси отримати шенгенську візу прямо зараз!

Пройти тест


Як отримати візу до Фінляндії на 5 років?

Отже, хто чисто теоретично може оформити фінський шенген на 5 років? По-перше, це іноземець, який має чисту візову історію. Тобто, ця людина неодноразово здійснював поїздки за кордон і не був помічений в подіях, що компрометують його репутацію як туриста.

По-друге,громадянин іншої держави, який може аргументовано довести необхідність в’їзду на територію Фінляндії саме на термін в 5 років.

По-третє,фінансово забезпечений і має необхідну страховку.

По-четверте, людина раніше не судимий і не має проблем з законом.

У п’ятих, турист зобов’язується повернутися на батьківщину відразу ж після того, як закінчився п’ятирічний термін перебування в Фінляндії.

Але найголовніше – це, звичайно ж, зібрати весь пакет необхідних документів. І в цьому Вам може допомогти компанія «VISA OPTOM». Фахівці даного агентства зберуть для Вас всі необхідні документи, супроводжуватимуть в консульство і доставлять Вам закордонний паспорт з новим візовим стікером.