Ірландська віза

Оформлення Ірландської візи для українців

Вартість відкриття візи в Англію

Термін візи Тип візи Назва візи Вартість
Від 6 місяців C-VISIT-Family Гостьова (при наявності запрошення) 410 долл.
C-VISIT Туристична 410 долл.
C-VISIT-BUSINESS Бізнес-віза 410 долл.
До 2-х років C-VISIT-CHILD Дитяча віза 410 долл.
До 33-х місяців Tier-4 Студентська віза 410 долл.

Терміни оформлення ірландської візи

  • Туризм – 15 календарних днів;

Необхідні документи для отримання ірландської візи

  1. 2 анкети резюме, заповнені англійською мовою;
  2. Закордонний паспорт;
  3. Копії всіх сторінок закордонного паспорта;
  4. 2 кольорові фотографії 3,5×4,5;
  5. Внутрішній паспорт;
  6. Довідка з місця роботи або навчального закладу;
  7. Підтвердження платоспроможності;
  8. Страховка;
  9. Бронь авіаквитків;
  10. Підтвердження броні готелю;

Також не буде зайвим

  • Старий закордонний паспорт з шенгенськими візами;
  • Копія свідоцтва про шлюб;

Оформлення візи в Ірландію

Щоб відвідати цю країну, необхідний особливий документ. Дана держава не входить в Шенгенську угоду, так що оформляти потрібно зовсім іншу візу. Оформлена віза в Ірландію не дає право перебувати в інших країнах Європи. Туристи зможуть перебувати тільки в Ірландії.

Особливості оформлення Ірландської візи

Слід насамперед ознайомитися з анкетою і заповнити її на сайті Департаменту закордонних справ цієї країни. Заповнюється анкета англійською мовою. Коли вона буде повністю заповнена, її необхідно буде роздрукувати, а далі поставити в необхідному місці підпис. Вимагає віза в Ірландію і певних документів.

Довідки та офіційні папери, які потрібно надати, повинні бути англійською мовою. Якщо було здійснено переклад того чи іншого документа, варто завірити його у нотаріуса. До особливостей оформлення даного документа відносяться:

  • На оформлення такого документа йде від трьох до десяти днів.
  • Надавати зібраний пакет документів можна як особисто, так і через довірену особу.
  • Під час отримання паспорта з візою, потрібно буде надати квитанцію про сплату консульського збору і загальногромадянський паспорт.
  • Оформити такий документ, як віза в Ірландію буде набагато складніше, якщо є відмова у видачі британської візи. Потрібно буде в даному випадку доводити, що людина не збирається нелегально перетинати кордон.

Якщо виникли труднощі під час оформлення такого документа, слід звернутися за допомогою до співробітників компанії «VISA OPTOM».

Відвідування Ірландії з британською візою

Якщо у людини є короткострокова британська віза, або він постійно проживає у Великобританії, візу в Ірландію оформляти немає необхідності. В такому випадку ірландська віза не знадобиться, але треба знати деякі важливі правила:

  • Британська віза повинна бути «General visas».
  • Перед в’їздом до Ірландії, повинен бути як мінімум один в’їзд до Великобританії.
  • Перебувати в Ірландії дозволяється тільки на час терміну дії візи Великобританії.

Якщо дотримуватися всіх правил, ірландська віза буде оформлена максимально швидко і без будь-яких складнощів.