Visaoptom телефон МТС+38 099 254 04 75
Visaoptom телефон Киевстар+38 096 124 48 28
Visaoptom телефон Лайф+38 093 121 91 05

Транзитна віза в США C1

Транзитна віза в США

Термін оформлення від 48 годин Термін: до 10 років
Консульський збір не включений у вартість!
ssha
Безкоштовна консультація нашого фахівця
Візовий фахівець
Анна
+38 099 254 04 75
+38 096 124 48 28
+38 093 121 91 05

VIP

$299

Грамотне заповнення консульської анкети DS-160

Запис на проходження інтерв'ю з офіцером

Підготовка необхідних документів про бронювання (авіапереліт/готель)

Аналіз Ваших документів необхідних для отримання візи, візової історії

Виняток можливостей ідентифікації клієнта візовим офіцером в якості можливого нелегального мігранта

Визначення необхідного переліку документів, а також сприяння в їх отриманні

Професійна підготовка до інтерв'ю з офіцером від психолога

Особистий супровід в Посольство

Express віза (24 години)

Безпечна доставка Ваших документів

Exclusive

$399

Грамотне заповнення консульської анкети DS-160

Запис на проходження інтерв'ю з офіцером

Підготовка необхідних документів про бронювання (авіапереліт/готель)

Аналіз Ваших документів необхідних для отримання візи, візової історії

Виняток можливостей ідентифікації клієнта візовим офіцером в якості можливого нелегального мігранта

Визначення необхідного переліку документів, а також сприяння в їх отриманні

Професійна підготовка до інтерв'ю з офіцером від психолога

Особистий супровід в Посольство

Express віза (24 години)

Безпечна доставка Ваших документів

DE LUXE

$1000

Грамотне заповнення консульської анкети DS-160

Запис на проходження інтерв'ю з офіцером

Підготовка необхідних документів про бронювання (авіапереліт/готель)

Аналіз Ваших документів необхідних для отримання візи, візової історії

Виняток можливостей ідентифікації клієнта візовим офіцером в якості можливого нелегального мігранта

Визначення необхідного переліку документів, а також сприяння в їх отриманні

Професійна підготовка до інтерв'ю з офіцером від психолога

Особистий супровід в Посольство

Express віза (24 години)

Безпечна доставка Ваших документів

Увага!!!
Остерігайтеся шахраїв, що володіють "зв'язками" в Посольстві, а також підроблюють документи. Це загрожує забороною на в'їзд в країну від 5 до 10 років, а також залученням до кримінальної відповідальності за підробку документів.

Всі бажаючі, які вирішили перетнути кордон Сполучених Штатів Америки, зобов'язані отримати транзитну візу в США, крім жителів країн, які беруть участь в проекті безвізового в'їзду (VWP).
оформлення транзитної візи в США
Допустимий термін перебування на тереторії USA по транзитній візі становить двадцять дев'ять днів. Громадяни, що володіють транзитною візою в США (С1) не можуть змінювати свій статус на "іммігранта", а також, у них немає права на працевлаштування на тереторії USA.

Громадянин, який кваліфікується на транзитній візі, має право на отримання не імміграційної візи типу "B1/B2".


Які потрібні документи для транзитної візи

  • Дозвіл на заїзд в країну, подальшого транзиту через USA або посвідчення того, що дозвіл на в'їзд в державу не потрібен.
  • Електронну візову анкету для отримання неімміграційною візи (DS-160).
  • Дійсний для поїздки в США паспорт, термін дії якого не менше ніж на шість місяців перевищує тривалість передбачуваного періоду перебування в США. Якщо в Ваш закордонний паспорт вписані інші особи, кожне з таких осіб, які бажають отримати візу, має подати окрему заяву.
  • Одна фотографія розміром 2 дюйми х2 дюйми (5х5см), зроблена протягом останніх шести місяців.
  • Квитанція про оплату збору для отримання неімміграційною візи в розмірі 160 доларів США, який не підлягає поверненню, і оплачується в місцевій валюті.
  • Паспорт моряка (якщо доречно), термін дії якого перевищує термін трудового договору і всіх попередніх паспортів моряка. При відсутності паспорта моряка член екіпажу повинен надати офіційний протокол про його втрату.
  • Перевірені квитки для подальшої подорожі та замовлення номерів готелю або квитки для подорожі в оригіналі.

Зверніть увагу, присутність купона не забезпечує створення візи.