Visaoptom телефон МТС+38 099 254 04 75
Visaoptom телефон Киевстар+38 096 124 48 28
Visaoptom телефон Лайф+38 093 121 91 05

Що необхідно знати про візове оформлення учасникам обмінних програм

Віза J-1 в США

Термін оформлення від 48 годин Термін: до 10 років
Консульський збір не включений у вартість!
ssha
Безкоштовна консультація нашого фахівця
Візовий фахівець
Анна
+38 099 254 04 75
+38 096 124 48 28
+38 093 121 91 05

VIP

$299

Грамотне заповнення консульської анкети DS-160

Запис на проходження інтерв'ю з офіцером

Підготовка необхідних документів про бронювання (авіапереліт/готель)

Аналіз Ваших документів необхідних для отримання візи, візової історії

Виняток можливостей ідентифікації клієнта візовим офіцером в якості можливого нелегального мігранта

Визначення необхідного переліку документів, а також сприяння в їх отриманні

Професійна підготовка до інтерв'ю з офіцером від психолога

Особистий супровід в Посольство

Express віза (24 години)

Безпечна доставка Ваших документів

Exclusive

$399

Грамотне заповнення консульської анкети DS-160

Запис на проходження інтерв'ю з офіцером

Підготовка необхідних документів про бронювання (авіапереліт/готель)

Аналіз Ваших документів необхідних для отримання візи, візової історії

Виняток можливостей ідентифікації клієнта візовим офіцером в якості можливого нелегального мігранта

Визначення необхідного переліку документів, а також сприяння в їх отриманні

Професійна підготовка до інтерв'ю з офіцером від психолога

Особистий супровід в Посольство

Express віза (24 години)

Безпечна доставка Ваших документів

DE LUXE

$1000

Грамотне заповнення консульської анкети DS-160

Запис на проходження інтерв'ю з офіцером

Підготовка необхідних документів про бронювання (авіапереліт/готель)

Аналіз Ваших документів необхідних для отримання візи, візової історії

Виняток можливостей ідентифікації клієнта візовим офіцером в якості можливого нелегального мігранта

Визначення необхідного переліку документів, а також сприяння в їх отриманні

Професійна підготовка до інтерв'ю з офіцером від психолога

Особистий супровід в Посольство

Express віза (24 години)

Безпечна доставка Ваших документів

Увага!!!
Остерігайтеся шахраїв, що володіють "зв'язками" в Посольстві, а також підроблюють документи. Це загрожує забороною на в'їзд в країну від 5 до 10 років, а також залученням до кримінальної відповідальності за підробку документів.

З метою збільшення ефективності у взаєминах між США та іншими країнами світу в 1961 році на законодавчому рівні було закріплено обмін досвідом на рівні освіти і культурної сфери. Обмін досвідом передбачає перетин державних кордонів, а для цього необхідна віза в США для учасників обміну типу J-1. Щоб отримати таку візу одного бажання мало. Програма обміну в США
Попередньо необхідно отримати документальне підтвердження за формою DS-2019, оформлене спонсорською організацією США.


Які категорії можуть отримати типову візу J-1

Візові категорії в США для учасників обміну встановлюються Державним департаментом. До них відносяться програми:

  • діяльність, пов'язана з дитячим вихованням та доглядом;
  • виконання функцій вожатих в дитячих оздоровчих закладах;
  • студентський навчальний обмін;
  • обмін досвідом та відвідування урядових службовців;
  • міжнародного гостьового режиму;
  • викладацька діяльність;
  • для медичних працівників;
  • для співробітників сфери наукової діяльності;
  • з метою проведення діяльності пов'язаної з короткостроковим дослідженням;
  • для обміну досвідом фахівців;
  • річний студентський обмін;
  • для вчителів середніх освітніх шкіл;
  • для тренінгів;
  • для стажування;
  • для учнів в середніх освітніх установах.

Терміни перебування і виїзду

В'їзд в США, при наявності візового підтвердження по типу J-1, дозволяється не раніше ніж за 30 днів до початку участі в програмі обміну, не враховуючи громадян, що продовжили участь.

Виїхати з території США можна протягом 30-денного терміну після закінчення культурно-освітнього обміну.

Для виїзду, як і для в'їзду на пунктах пропуску обов'язково пред'являють закордонний паспорт з підтвердженням візи J-1, форму DS-2019, а при необхідності - інші підтверджуючі документи учасника обмінної програми.