Visaoptom телефон МТС+38 099 254 04 75
Visaoptom телефон Киевстар+38 096 124 48 28
Visaoptom телефон Лайф+38 093 121 91 05

Короткочасна віза для поїздки в США

Короткочасна віза в США

Термін оформлення від 48 годин Термін: до 10 років
Консульський збір не включений у вартість!
ssha
Безкоштовна консультація нашого фахівця
Візовий фахівець
Анна
+38 099 254 04 75
+38 096 124 48 28
+38 093 121 91 05

VIP

$299

Грамотне заповнення консульської анкети DS-160

Запис на проходження інтерв'ю з офіцером

Підготовка необхідних документів про бронювання (авіапереліт/готель)

Аналіз Ваших документів необхідних для отримання візи, візової історії

Виняток можливостей ідентифікації клієнта візовим офіцером в якості можливого нелегального мігранта

Визначення необхідного переліку документів, а також сприяння в їх отриманні

Професійна підготовка до інтерв'ю з офіцером від психолога

Особистий супровід в Посольство

Express віза (24 години)

Безпечна доставка Ваших документів

Exclusive

$399

Грамотне заповнення консульської анкети DS-160

Запис на проходження інтерв'ю з офіцером

Підготовка необхідних документів про бронювання (авіапереліт/готель)

Аналіз Ваших документів необхідних для отримання візи, візової історії

Виняток можливостей ідентифікації клієнта візовим офіцером в якості можливого нелегального мігранта

Визначення необхідного переліку документів, а також сприяння в їх отриманні

Професійна підготовка до інтерв'ю з офіцером від психолога

Особистий супровід в Посольство

Express віза (24 години)

Безпечна доставка Ваших документів

DE LUXE

$1000

Грамотне заповнення консульської анкети DS-160

Запис на проходження інтерв'ю з офіцером

Підготовка необхідних документів про бронювання (авіапереліт/готель)

Аналіз Ваших документів необхідних для отримання візи, візової історії

Виняток можливостей ідентифікації клієнта візовим офіцером в якості можливого нелегального мігранта

Визначення необхідного переліку документів, а також сприяння в їх отриманні

Професійна підготовка до інтерв'ю з офіцером від психолога

Особистий супровід в Посольство

Express віза (24 години)

Безпечна доставка Ваших документів

Увага!!!
Остерігайтеся шахраїв, що володіють "зв'язками" в Посольстві, а також підроблюють документи. Це загрожує забороною на в'їзд в країну від 5 до 10 років, а також залученням до кримінальної відповідальності за підробку документів.

Короткочасна поїздка в США неможлива без попереднього оформлення спеціальної візи. Тільки з нею можна легально провести приємний відпочинок у цій чудовій країні, відвідати родичів або старих друзів. Цей документ називається «туристична віза в США». Для її отримання необхідно ознайомитися з декількома простими правилами і приготуватися до того, що процес не виявиться досить швидким і результативним.
Короткострокова Американська віза
Однією з найважливіших проблем є той факт, що посольство США, відповідно до закону про громадянство та імміграції, кожного бажаючого в'їхати в країну свідомо вважає бажаючим залишитися в ній назавжди (іммігрантом). Тому до бесіди з офіцером імміграційної служби необхідно грунтовно підготуватися:

  1. Спробувати довести, що туристична віза в США або бізнес віза необхідна Вам тільки для короткочасного відвідування (відпочинку, лікування, вирішення ділових питань, що стосуються Вашої роботи);
  2. Надати переконливі докази того, що покинете цю країну після терміну, зазначеного в очікуваному документі;
  3. Мати при собі документи, що доводять наявність у Вас коштів, які будуть необхідні для перебування в країні і на зворотну дорогу додому;
  4. Постаратися привести дуже вагомі аргументи на те, що Вам необхідно найближчим часом повернутися до себе додому.
  5. Переконати посадову особу в тому, що Ваша робота вимагає короткочасного перебування в іншій країні, тому Ви потребуєте бізнес візу в США (якщо це насправді відповідає істині).

Всі надані документи повинні бути справжніми - найменша неправда обов'язково розкриється і стане причиною того, що довгоочікувану поїздку доведеться відкласти на невизначений термін.

Термінові поїздки можуть служити причиною призначення консультацій для прискореного виїзду.

Проходження консультації (співбесіди) неможливо без оплати консульського збору і заповнення спеціального бланка - візової анкети. Подальші дії для отримання візи можуть слідувати тільки після успішного проходження співбесіди, яку тепер можна здійснити і через колл-центр.