Visaoptom телефон МТС+38 099 254 04 75
Visaoptom телефон Киевстар+38 096 124 48 28
Visaoptom телефон Лайф+38 093 121 91 05

Робоча віза в Канаду

Робоча віза до Канади

Термін оформлення від 48 годин
Консульський збір не включений у вартість!
manager
Безкоштовна консультація нашого фахівця
Візовий фахівець
Анна
+38 099 254 04 75
+38 096 124 48 28
+38 093 121 91 05

MINIMUM

$259

Грамотне заповнення консульської анкети

Підготовка необхідних документів про бронювання (авіапереліт/готель)

Складання мотиваційного листа для Консульства

Аналіз Ваших документів необхідних для отримання візи, візової історії

Виключення можливостей ідентифікації клієнта візовим офіцером в якості можливого нелегального мігранта

Визначення необхідного переліку документів, а також сприяння в їх отриманні

Супровід в візовий центр

Переклад всіх документів на англійську мову

Express віза (48 годин)

Безпечна доставка Ваших документів

VIP

$359

Грамотне заповнення консульської анкети

Підготовка необхідних документів про бронювання (авіапереліт/готель)

Складання мотиваційного листа для Консульства

Аналіз Ваших документів необхідних для отримання візи, візової історії

Виключення можливостей ідентифікації клієнта візовим офіцером в якості можливого нелегального мігранта

Визначення необхідного переліку документів, а також сприяння в їх отриманні

Супровід в візовий центр

Переклад всіх документів на англійську мову

Express віза (48 годин)

Безпечна доставка Ваших документів

EXCLUSIVE

$459

Грамотне заповнення консульської анкети

Підготовка необхідних документів про бронювання (авіапереліт/готель)

Складання мотиваційного листа для Консульства

Аналіз Ваших документів необхідних для отримання візи, візової історії

Виключення можливостей ідентифікації клієнта візовим офіцером в якості можливого нелегального мігранта

Визначення необхідного переліку документів, а також сприяння в їх отриманні

Супровід в візовий центр

Переклад всіх документів на англійську мову

Express віза (48 годин)

Безпечна доставка Ваших документів

Увага!!!
Остерігайтеся шахраїв, що володіють "зв'язками" в Посольстві, а також підроблюють документи. Це загрожує забороною на в'їзд в країну від 5 до 10 років, а також залученням до кримінальної відповідальності за підробку документів.

Отримання гостьової візи в Канаду

Імміграція в Канаду за допомогою робочої візи, це один з найреальніших способів відправитися в дану країну на довгий час або навіть назавжди. Робоча віза в Канаду відкривається далеко не всім особам, а тільки тим, спеціалізація яких актуальна в країні в даний момент. Оформити її можна тільки при наявності спеціального запрошення від канадського роботодавця. Як правило, в кожній провінції Канади діють різні правила, щодо робочої імміграції, тому якщо у вас виникають питання щодо оформлення, або будь-які інші труднощі, вам варто неодмінно звернутися до наших досвідченим фахівцям. Наші менеджери проконсультують по будь-якому питанню, розкажуть про потрібні документах, допоможуть їх зібрати, заповнити анкету.

робоча віза в Канаду

Оформлення робочої візи.

Якщо найближчим часом, ви плануєте працювати в Канаді, вам неодмінно буде потрібно спеціальний пакет документів від майбутніх роботодавців. В такому пакеті документів має бути обов'язково присутня дозвіл на роботу. Без такого документа оформити візу громадянам України дуже складно.
Існують випадки, коли робоча віза в Канаду не вимагає дозволу на роботу. Дозвіл не потрібно наступним громадянам України:

  1. Дипломати, їх найближчі родичі, а також службовці, які направляються на роботу в Канаду по переводу;
  2. Громадяни України, які мають в наявності присутні інші візові документи (наприклад студенти, у яких оформлена віза на навчання в Канаді);
  3. Біженцям;
  4. Спортсменам
  5. Бізнесменам
  6. Працівника творчої сфери
  7. Журналістам і кореспондентам.

Для решти українців існує наступний пакет документів:

  • Закордонний паспорт громадянина України, а також попередній паспорт, якщо такий є;
  • Попередньо заповнена анкета на отримання візи;
  • 4 фото
  • Дозвіл від роботодавця на право працювати в Канаді, також обов'язково бути присутнім і запрошення на посаду;
  • Інформація про банківський рахунок заявника, наявності фінансових коштів.

У деяких випадках, посольство вимагає і інші довідки, наприклад про стан здоров'я, про наявність майна у заявника. Ще одним фактором, який впливає на позитивний результат-це успішно пройдена співбесіда з візовим офіцером. В першу чергу, ви повинні переконати його, що прямуєте в Канаду не назавжди, а лише для придбання цінного досвіду.