Португальська шенген віза

Оформлення візи в Португалію для українців

Тип візи Ціна
одноразова Від 70€*
на півроку Від 280€*
на рік Від 320€*
на 2 роки Від 580€*
на 3 роки Від 830€*

*У вартість не включений візовий збір


Терміни оформлення португальської візи

  • туризм – 15 календарних днів;

Необхідні документи для отримання:

  1. Закордонний паспорт;
  2. Ксерокопія українського паспорта;
  3. 2 фото 3,5 × 4,5;
  4. Копія ІПН;
  5. Довідка з роботи;
  6. Довідка з банку.

Оцініть Ваші шанси отримати шенгенську візу прямо зараз!

Пройти тест


Шенгенська віза для українців

У наш час шенгенська віза користується величезним попитом. Особливо популярним напрямком є шенгенська віза в Португалію. За допомогою даної візи українці отримують право на роботу в даній країні. Але в зв’язку з нестабільними політичної та економічної ситуаціями, кількість бажаючих потрапити на пиренейский півострів дещо знизилася. Незважаючи на всі нюанси, наші співгромадяни прагнуть отримати так само і туристичну візу в Португалію, що не дивно. Красиві пляжі, розвинений міський транспорт, прекрасні готелі і безліч розваг. Португальська шенген мультивіза також допоможе непогано заощадити, адже країна вважається однією з найдешевших в Європі і вартість самої візи приємно здивує.

Шенгенська віза в Португалію

Українці, при отриманні шенген португальської візи, керуються правилами шенгенського договору. Який включає в себе:

  1. Заповнення онлайн анкети на сайті консульства.
  2. Квитки і броньовані готельні номери.
  3. Медична страховка, на весь період Вашого візиту в країну, покриття який становить мінімум 30 000 євро.
  4. Закордонний паспорт, а також копії всіх його сторінок.
  5. Паспорт громадянина України, плюс копії.
  6. Довідка з місця роботи, із зазначенням посади, доходом.
  7. Виписки по всіх банківських рахунках. Рух фінансів по ним, за останні півроку.

Що б зібрати всі необхідні документи і довідки, необхідно витратити чимало часу і зусиль. Найважче, при отриманні португальської візи, є правильне заповнення анкети клопотання, адже якщо Ви не володієте португальським або ж навіть англійською, то проблем Вам не уникнути. Найчастіше буває, що квитки або ж тур купуються заздалегідь, перед отриманням Шенгену, але буває так що в консульстві, в нашому випадку Португальському, нам не дають дозволу на в’їзд. Що в підсумку призведе до втрати фінансових коштів, які вже були витрачені на тур, Ваших нервів, а найголовніше Вашого особистого часу.

Як швидко отримати португальську візу?

Якщо Ви не хочете витрачати час і нерви, збирати список необхідних документів самостійно, не знаєте іноземних мов, то як бути в такому випадку?

Вихід є, візовий центр VISA OPTOM. З нами всі труднощі, які можуть виникнути на шляху отримання португальської візи, здадуться дрібницею.

Ми заощадимо Ваш особистий час і нерви.