Visaoptom телефон МТС+38 099 254 04 75
Visaoptom телефон Киевстар+38 096 124 48 28
Visaoptom телефон Лайф+38 093 121 91 05

Норвезька шенген віза

Оформлення візи до Норвегії для українців

Тип візи Ціна
одноразова Від 70€*
на півроку Від 280€*
на рік Від 320€*
на 2 роки Від 580€*
на 3 роки Від 830€*

*У вартість не включений візовий збір


Терміни оформлення візи в Норвегію

  • туризм – 15 календарних днів;

Необхідні документи для отримання:

  1. Закордонний паспорт;
  2. Ксерокопія українського паспорта;
  3. 2 фото 3,5 × 4,5;
  4. Копія ІПН;
  5. Довідка з роботи;
  6. Довідка з банку.

Оцініть Ваші шанси отримати шенгенську візу прямо зараз!

Пройти тест


Норвезька шенген віза для українців

Норвегія не так давно підписала Шенгенську угоду. Сьогодні країна є одним з держав, на території якого діє шенгенська віза. Документ являє собою універсальну візу. Використовувати таку візу можна у всіх європейських державах, що підписали Шенгенську угоду.

Для отримання норвезької шенген візи пакет документів можна відправити в Консульство. Документи для шенгенської візи до Норвегії не відрізняються від інших відповідних віз. Прийом в Консульстві ведеться за попереднім записом. Такий запис здійснюється в інтернеті на сайті Консульства з зазначенням дати і часу для співбесіди при заповненні анкети на візу до Норвегії.

Альтернативою для отримання шенгенської візи до Норвегії є офіційний візовий центр. У цьому центрі вартість за оформлення документів трохи вище.

Самостійно отримати візу не просто. У цих випадках люди допускають багато помилок, після чого позбавляють себе можливості поїздки в прекрасну країну. Кваліфіковані фахівці візових центрів, вирішуючи складні завдання в отриманні норвезької мультивізи, відносяться до людям, що звернулися по допомогу з належною увагою і розумінням.

Як отримують візу?

Компанія «VISA OPTOM» допомагає бажаючим в оформленні документів для здійснення задуманих планів поїздки в Норвегію. Обізнані фахівці фірми завжди успішно виконують свою роботу.

Наш візовий центр пропонує замовникам послуги з отримання не тільки одноразової візи, але також і візи терміном на один рік. Для отримання річної візи необхідно мати:

  • закордонний паспорт;
  • від 1 до 4 шт. фотографій;
  • ксерокопії всіх сторінок громадянського паспорта;
  • виписку з банківського рахунку;
  • довідку з роботи.