Угорська шенген віза

Оформлення угорської візи. Навіщо українцям два паспорти?

Оформлення візи в Угорщину

Період Категорія Умови Ціна
Пів року/мульти Туризм будь-яка шенген віза від 260€
1 рік/мульти будь-яка віза від 350€
2 роки/мульти мультивіза 550€
3 роки/мульти мультивіза від 700€

* в вартість не включений візовий збір

Терміни оформлення угорської візи:

  • 7-10 робочих днів

Необхідні документи для отримання:

  • Закорд. паспорт;
  • Ксерокопія укр. паспорта;
  • 2 фото 3,5×4,5;
  • Справка з роботи;
  • Справка з банку;
  • Копія ІНН.

Оцініть Ваші шанси отримати шенгенську візу прямо зараз!

Пройти тест


Угорщина — країна старовинної архітектури, ароматних вин, прославленої національної кухні і термальних джерел. Гостинна і затишна – вона готова тримати свої двері відкритими для Вас цілий рік. Кожному поважаючому себе українцеві варто тут побувати хоча б раз у житті.

Для відвідування цієї держави, громадянину України, буде потрібна оформлена віза в Угорщину. Пов’язано це з тим, що Угорщина – країна, яка підписала шенгенський договір і входить в шенгенську зону. Без особливих грошових витрат і в максимально короткі терміни, віза в Угорщину може бути оформлена при зверненні в нашу компанію.


Віза в Угорщину для УкраїнцівУгорська віза для Українців

Для оформлення Угорської візи, Українцям необхідно запевнити консульство Угорщини в тому, що вони не збираються емігрувати до країни, або чинити неправомірні дії під час перебування за кордоном. Для того щоб запевнити консульство в тому, що вам необхідна віза потрібно надати їм вагомі причини, які б відповідали вашим цілям поїздки

Щоб отримати короткочасну візу:

  • Для туристичної мети потрібні документи від вашого туристичного агентства, а якщо ви збираєтесь подорожувати самостійно, то необхідно буде надати докази оплаченого готелю.
  • Для гостьової поїздки вам знадобиться пред’явити запрошення від Еміграційної служби Угорщини чи запрошення від людини, яке було б нотаріально завірено.
  • Для поїздки з лікувальною метою необхідно надати довідку з медичного закладу де ви плануєте проходити лікування, довідка повинна підтверджувати вашу платоспроможність.
  • Для Спортивної поїздки вам доведеться отримати акредитацію на участь у спортивних змаганнях в Угорщині, або спортивний контракт від угорської спортивної організації
  • Для наукового візиту чи візиту для навчання потрібна довідка від учбового закладу який вас приймає чи запрошує, а також довідка з місця переживання в Угорщині
  • Для бізнесового візиту знадобиться запрошення від ваших бізнес партнерів в Угорщині, котре б підтвердило ваші торгівельні зв’язки
  • Для того щоб мати можливість прийняти участь у будь-якій конференції вам знадобиться запрошення від організатора конференції
  • Для участі у культурній події чи проекті доведеться мати запрошення до творчої співпраці чи запрошення на участь в культурному міроприємстві
  • У всіх інших випадках знадобиться завірення того, що ви ознайомлені з особливостями карно-кримінального законодавства Угорщини та документальні підтвердження мети перебування

Мандрівники мають змогу отримати багаторазові візи на тривале відвідування якщо зможуть надати докази наявності коштів на проживання та докази своєї законослухняності.


Одноразова віза в Угорщину

Одноразова віза в Угорщину дозволить вам відвідати країну один раз. Для повторного відвідування держави необхідно буде знову подавати документи на оформлення візи.


Мультивіза в Угорщину

Віза в Угорщину може бути як разова, так і мульти. Мультивіза в Угорщину – багаторазова віза, видана на термін більше 2 тижнів. У такої візи є коридор – обмеження за часом між в’їздами.

Найбільш поширені типи віз серед українських мандрівників:

  1. C — можливість перебування на території країни протягом 3 місяців за півріччя:
    • Туристична;
    • Гостьова (видається на підставі запрошення від фізичної особи: родича, знайомого);
    • Бізнес-віза;
    • Учбова (семінари, тренінги).
  2. D — дає право на 3-х місячне відвідування країни з можливістю продовження терміну перебування:
    • Тривалі відрядження;
    • Укладення шлюбу;
    • Навчання у вузі;
    • Лікування.

Навіщо потрібен другий закордонний паспорт?

Законодавчо встановлено: 1 громадянин України має право мати в особистому користуванні відразу 2 закордонні паспорти.

Цим правом варто скористатися, бо:

  • Для одержання гарної візової історії в одному паспорті необхідно тримати візи котрі важко оформляються (приклад: віза в Угорщину), в іншому – «прості»;
  • Потрібно розмежовувати ділові та туристичні поїздки (щоб уникнути труднощів у майбутньому);
  • Поки один з паспортів буде на переоформленні – ви можете в цей час без турбот подорожувати з другим.

Увага! Для отримання угорської візи обов’язковою умовою є наявність закордонного паспорта чинного після закінчення візи мінімум 6 місяців.

Співробітники нашої компанії – професіонали своєї справи. Команда компанії “VISA OPTOM” допоможе вам максимально полегшити отримання візи з урахуванням всіх законодавчих інновацій.


Ми без проблем оформимо угорську візу для:

  • Дитини;
  • Тимчасово безробітного;
  • Пенсіонера.

Незважаючи на те, що отримати візу в Угорщину зовсім непросто – для нас це не є проблемою!