Мальтійська шенген віза

Віза в Мальту для українців

Тип візи Ціна
одноразова Від 70€*
на півроку Від 280€*
на рік Від 320€*
на 2 роки Від 580€*
на 3 роки Від 830€*

*У вартість не включений візовий збір


Терміни оформлення візи в Мальту

  • туризм – 15 календарних днів;

Необхідні документи для отримання:

  1. Закордонний паспорт;
  2. Ксерокопія українського паспорта;
  3. 2 фото 3,5 × 4,5;
  4. Копія ІПН;
  5. Довідка з роботи;
  6. Довідка з банку.

Оцініть Ваші шанси отримати шенгенську візу прямо зараз!

Пройти тест


Як отримати мальтійську візу?

Мальта досить відокремлена держава, але, незважаючи на це, вона входить в склад країн, які підписали шенгенський договір. Причиною цього, швидше за все, став той факт, що рядок туризм приносить до державного бюджету основну суму доходу. Жителі Європи можуть безперешкодно відвідувати Мальту, так як зона Шенген забезпечує їм безвізовий режим.

Для тих же, хто бажає поїхати на Мальту, але не живе в країні, що підписала угоду необхідно отримати шенгенську візу. Сьогодні щоб отримати мальтійську візу необхідно зібрати величезну купу документів, заповнити гору анкет і пройти співбесіду в консульстві, до слова, потрапити туди досить проблематично, і тільки через тиждень, у разі якщо всі документи були оформлені, вірно, ви зможете забрати свою довгоочікувану візу. У Візовому центрі Мальти процедура займе ще більше часу, документ можна буде отримати тільки через два тижні. Для отримання мультивізи на Мальту в анкеті потрібно буде вказати з якої причини вам потрібно буде зробити кілька поїздок.

Для того щоб можна було уникнути подібних незручностей і значно скоротити час отримання шенгенської візи на Мальту радимо скористатися послугами візового агентства «VISA OPTOM». Вам не доведеться бігати по конторам і збирати довідки, просто заповніть анкету і принесіть фотографії, решта компанія зробить за вас. Вартість, а також і вид наданих віз можна подивитися в таблиці цін. Для тих, хто поспішає, в компанії існує послуга з оформлення термінових віз. Документ буде готовий протягом доби, але терміновість оформлення буде коштувати додаткових грошей.

По завершенні процесу оформлена віза буде доставлена вам кур’єрською службою, в той час, коли вам буде зручно. Якщо ж клієнт живе за містом, пакет документів буде відправлений поштою.