Візи в Канаду

Канадська візаКанада є однією з найбільших за своєю площею держав на нашій планеті. У Канади є тільки один єдиний сусід – це США. У цій країні достатньо сильно розвинена економіка, високий життєвий рівень, ну а про красу природи і говорити не доводиться. Саме з цього Канада, дуже приваблива як для туристів, так і для іммігрантів зі всієї земної кулі.

Анкета в Канаду

Анкета на оформление визы в Канаду

Информация о заявителе:

1. Ф.И.О. заявителя:
2. Ранее исп. фамилии / имена:
3. Семейный статус:
4. Дата и место рождения:
5. Гражданство:
6. Было ли иное гражданство?
7. Номер гражданского паспорта:
8. Адрес по прописке:
9. Фактический адрес проживания:
10. Номер загранпаспорта: ИНН:
11. Где выдан и срок действия: Город С: По:
12. Был ли Ваш загранпаспорт когда-либо утерян или украден? ДаНет
13. Если на вопрос 12 вы ответили да, укажите номер:

Контактная информация

14. Домашний телефон:
15. Мобильный телефон:
16. Рабочий телефон:
17. Рабочий факс:
18. Адрес e-mail:

Информация по поездке

19. Цель поездки в Америку:
20. Дата планируемого въезда:
21. Срок пребывания в Канаде:
23. ФИО и/или название принимающей стороны в Канаде, кем приходится, адрес:
24. Адрес, по которому вы планируете остановиться во время пребывания в Канаде:
25. Контактный телефон:
26. Контактный e-mail:
27. Кто оплачивает Вашу поездку? (В случае оплаты другим лицом, указать ФИО, адрес и контактные данные)
28. Сопровождающие лица: (Ф.И.О. и кем вам приходится)

Родственники

29. Ф.И.О. отца:
30. Дата рождения, гражданство, семейное положение:
31. Место проживания:
32. Должность и место работы:
33. Ф.И.О. матери:
34. Дата рождения, гражданство, семейное положение:
35. Место проживания:
36. Должность и место работы:
37. Ф.И.О. супруга/супруги: (Если в разводе, указать инф. о бывшем/бывшей супруге)
38. Ранее исп. фамилии / имена:
39. Дата и место рождения:
40. Гражданство:
41. Место проживания и контактный телефон:
42. Должность и место работы:
43. Ф.И.О. брата(ев) или сестры(ер):
44. Дата рождения, гражданство, семейное положение:
45. Место проживания:
46. Должность и место работы:
47. Ф.И.О. ребенка (детей):
48. Дата рождения, гражданство, семейное положение:
49. Место проживания:
50. Должность и место работы (учеба):
51. Находится ли кто-то из ваших родственников в Канаде? (Ф.И.О. и статус родственников)

Образование / работа. Необходимо предоставлять данные по теперешнему месту работы (не работающим указать прошлое место работы, студентам курс, факультет)

52. Название организации:
53. Сфера деятельности (спец-ть):
54. Дата поступления:
55. Дата увольнения:
56. Должность (курс):
57. Заработная плата (мес/грн):
58. Адрес: (Не работающим, также указать контактный тел. и Ф.И.О. контактного лица)

Дополнительная информация

59. Были ли Вы ранее в Канаде? ДаНет
60. Укажите все выданные Вам визы за последние 10 лет
61. В настоящий момент Вы обращаетесь за тем же типом визы?
62. Проходили ли Вы сканирование 10 отпечатков пальцев?
63. Было ли Вам когда-либо отказано в канадской визе? ДаНет
64. Если да, то когда и где?
65. Если Ваш родной язык не английский или французский, какой язык Вы используете чаще всего?
66. Можете ли Вы общаться на английском или французском?
67. Подвергались ли Вы аресту? (страна не имеет значения)
Если на вопрос 66 вы ответили ДА, укажите номер документа / объясните.
В следующее поле можете вписать любую информацию, которую посчитаете нужной донести до нашей компании:
Прошлые места работы (укажите два последних места работы)
68. Название организации (1):
69. Контактное лицо и телефон: (заявитель не может быть контактным лицом)
70. Укажите адрес:
71. Должность:
72. Дата поступления (чч/мм/гг):
73. Дата увольнения (чч/мм/гг):
74. Название организации (2):
75. Контактное лицо и телефон: (заявитель не может быть контактным лицом)
76. Укажите адрес:
77. Должность:
78. Дата поступления (чч/мм/гг):
79. Дата увольнения (чч/мм/гг):

Дополнительное образование. Необходимо указать два последних учебных заведения, в которых вы учились

80. Название организации (1):
81. Название факультета:
82. Укажите адрес:
83. Дата поступления (чч/мм/гг):
84. Дата окончания (чч/мм/гг):
85. Название организации (2):
86. Название факультета:
87. Укажите адрес:
88. Дата поступления (чч/мм/гг):
89. Дата окончания (чч/мм/гг):

Дополнительная информация

90. Проходили ли вы службу в армии?
91. Страна/ род войск:
92. Звание/ должность:
93. Военная специальность:
94. Сроки прохождения (чч/мм/гг): С: По:
95. Какие страны вы посетили за последние 10 лет?
96. Работали ли вы в какой-либо профессиональной, общественной или благотворительной организации?
ДаНет
Термін візи Тип візи Ціна
Від 180 днів*(максимум до кінця терміну візи) Туристична 300 дол.
Гостьова (при наявності запрошення)
Студентська
Робоча (за наявності контракту) 300 дол.
Транзитна 100 дол.
На 10 років** Супер віза для батьків 300 дол.
Реєстрація в програмі Express Entry 300 дол.
Заповнення анкети 1500 грн.

* — на розсуд посольства, максимум віза видається до кінця терміну дії паспорта.
** — максимальний термін перебування до 2х років. При відкритті віз всією сім’єю діє система знижок.

Стандартний перелік документів необхідний при оформленні візи в Канаду

Кольорові скан-копії всіх документів:

  • Оригінал закордонного паспорта;
  • Фотографія форматом 3,5 х 4,5 см, в електронному вигляді;
  • Копія національного паспорта;
  • Довідка з роботи, з випискою по заробітній платі за останні 4-6 місяців;
  • Трудова книжка, контракт або трудовий договір з компанією;
  • Виписка про рух коштів по банківському рахунку за останні 4 місяці і більше;
  • Якщо є, довідка з банку про наявність депозиту;
  • Копія свідоцтва про шлюб або розлучення;
  • Копія свідоцтва про народження дитини;
  • Якщо є, запрошення від запрошуючої сторони (родича, друга, знайомого);
  • Копії минулих закордонних паспортів, ваучерів, чи інших документів підтверджують ваше перебування в іншій країні.
  • Анкета: (уточнюйте у нашого менеджера).

Список документів від запрошуючої сторони:

  1. Запрошення;
  2. Документи підтверджуючі статус;
  3. Документи з місця роботи;
  4. Фінансові документи;
  5. Докази родинного звязку, якщо є;
  6. Спільні фото, при наявності.

Віза в Канаду

Щоб в’їхати на територію Канади, наші співвітчизники повинні оформити візу, а віза в Канаду, це досить складний в оформленні документ. Працівники канадського посольства дуже ретельно перевіряють будь-які заявки на в’їзд в країну, не залежно від того з якою метою ви оформляєте візу. Будь то туристична або ділова поїздка, візит до родичів за заздалегідь оформленим ними запрошення, перевірка буде дуже ретельної. Все це робиться щоб уберегти країну від великої кількості нелегальних мігрантів.


Оформлення візи

Щоб оформити візу в Канаду, від вас буде потрібно підготувати і заповнити детальний пакет документів, в якому робити помилки неприпустимо. Якщо у вас немає певного досвіду в таких справах, співробітники нашої компанії грамотно й оперативно підготують всі необхідні документи, здійснять переклад на французьку або англійську мови необхідних документів, подадуть папери на розгляд і підготують вас до обов’язковї співбесіди. Скориставшись послугами нашої фірми, ризик отримати відмову практично виключається. Залежно від мети та терміну поїздки, віза в Канаду ділиться на кілька типів:

  • імміграційна або неімміграційна:
  • однократна і багатократна:

неімміграційна віза в свою чергу ділиться на гостьову, студентську, бізнес-візу і транзитну. Оформляти транзитну візу потрібно тільки в тому випадку, якщо пунктом призначення є не Канада, а яка-небудь інша країна і пересадка в аеропорту Канади неминуча. Що б відвідати Канаду в ознайомлювальних цілях, відкривається туристична віза. Якщо у вас в Канаді проживають друзі або родичі, необхідно оформляти гостьову візу, попередньо отримавши запрошення. Така віза дає право на багаторазове відвідування країни.

Для отримання робочої візи, вам потрібно запрошення потенційного роботодавця. Якщо поїздка пов’язана з навчанням, відкривається студентська віза. Вона може бути як одноразова, так і багаторазова, все залежить від терміну навчання. У деяких випадках, студентська віза дає право на роботу, але для цього буде потрібно спеціальний дозвіл.