Віза в Тайвань

Тайванська візаНезважаючи на те що Тайвань-це провінція Китаю, для її відвідин потрібна не Китайська віза, а саме Тайванська. Саме тут щорічно проходить маса самих різних виставок, які привертають свою увагу бізнесменів з усього світу. Крім бізнесу, туристів тут теж чимало, величезна кількість розваг та відпочинку пропонує Тайвань, не рахуючи національних пам’яток і екзотичної природи.


Документи необхідні для оформлення візи в Тайвань

  1. Дійсний закордонний паспорт
  2. Заповнена анкета
  3. 2 фото 3 * 4 см
  4. Довідка з місця

При наявності запрошення від компанії

  1. Запрошення (факс або копія)
  2. Копію ліцензії або свідоцтва про реєстрацію запрошуючою компанії в Тайвані.

Тип візи Термін оформлення Ціна
Одноразова віза
запрошення компанії
90/14
від 14 днів
прискорене
від 9 днів+50 $
320$
Одноразова віза
запрошення туриста
90/14
від 14 днів
прискорене
від 9 днів+50 $
260$

Ми з задоволенням допоможемо Вам в оформленні візи в Тайвань будь-якої категорії, звертайтеся за номерами

  • +38 099 254 04 75;
  • +38 093 121 91 05;
  • +38 096 124 48 28