Віза до М’янми

Віза до М'янми для українців

Вартість візи до М’янми

Тип візи Ціна
Одноразова віза 90/28 175€

Терміни оформлення візи до М’янми

  • Туризм – 10 робочих днів;

Необхідні документи для отримання мьянманскої візи

  1. Анкета
  2. Ксерокопія першої сторінки паспорта з фотографією заявника
  3. 2 кольорові фотографії розміром 3 х 4 см на білому фоні
  4. Закордонний паспорт

Оформлення візи до М’янми

М’янма – держава в південно-східній Азії, що називалася до 1989 року Бірмою. Ця незвичайна буддистська країна з кожним роком привертає до себе все більше і більше туристів. Найкрасивіші пляжі, первозданна природа, древні пам’ятки назавжди залишаться в пам’яті побували тут людей.

Для відвідування країни необхідно оформити мьянманску візу. В Україні поки немає представництва М’янми, тому більшість українців отримують візу до М’янми в Москві. Для українських туристів може знадобитися запрошення з М’янми.

Як оформляється віза?

Список документів, необхідних для оформлення візи, знаходиться на російському порталі посольства М’янми. Для оформлення знадобиться кілька робочих дня. Якщо немає можливості подати документи особисто, то цим може зайнятися туристична фірма. Також це може зробити інша людина за дорученням.

Фахівці компанії VISA OPTOM знайомі з усіма нюансами оформлення мьянманского візи для українців і візьмуть на себе всі клопоти, пов’язані з її оформленням.

Зараз з’явилася ще одна можливість отримання візи без необхідності їхати в Москву. Це так звана віза по прибуттю. Для її оформлення необхідно заповнити онлайн форму на сайті посольства М’янми. Після заповнення форми Міністерство Туризму цієї країни оформляє попередній дозвіл на в’їзд, а після прибуття до М’янми в паспорт мандрівника вклеюється візовий стікер. Оформлення такої візи необхідно підтвердити копією авіаквитка або його бронью. Також треба підтвердити бронювання готелю.

Існуючі візи:

  • транзитна віза – діє 24 години з моменту в’їзду та надає можливість транзиту через М’янму в іншу країну;
  • туристична віза – діє протягом трьох місяців з дня видачі. Дана віза оформляється для відвідування країни з туристичною метою, а також для того, щоб відвідати родичів. Максимальний термін перебування в країні по туристичній візі 28 днів з дня в’їзду.

Для того щоб витратити мінімум зусиль для отримання візи до М’янми, можна звернутися до фахівців компанії VISA OPTOM.