Таїландська віза

Багаторазова віза в ТаїландНевелика країна – в якій є все! Не маленький туристичний стаж Таїланда – дає можливість запропонувати приїжджаючим туристам найрізноманітніший відпочинок, від тихого пляжного відпочинку до божевільних вечірок.
Країна вічного літа, теплого океану, оксамитових пляжів з кораловими рифами, буддистські храми, і дружелюбність тайців ні кого не залишать байдужим. Для польоту в цю країну, громадянам України необхідно мати таїландську візу, вона буває однократна (один в’їзд) і мульти (необмежена кількість в’їздів)


Тайландська віза для УкраїнцівТайландська віза в Києві

Незважаючи на те, що останнім часом у всьому світі спостерігається лібералізація візового режиму для України, для відвідування Таїланду громадянам України знадобиться Тайландська віза. Слід відмітити, що саме наявність візи є обов’язковою умовою потрапляння наших співгромадян в цю країну. Існує можливість оформити візу прямо в аеропорту на термін в 15 днів, на більший же термін доведеться попіклуватися про заздалегідь оформлену Тайську візу в консульстві. В залежності від спланованих вами поїздок в цю країну консульство може дати візу на одну, дві або більше поїздок. Як й з іншими країнами тайландські візи мають поділ за причиною візиту.

Категорії поділу Тайландської візи:

  • Для транзитного перебування – видається для подорожі в будь яку іншу країну через Таїланд
  • Для туристичної мети – слугує для ознайомлення з туристичними пам’ятками і культурою країни
  • Для гостьового візиту – дозволяє відвідати родину чи друзів, але для її оформлення необхідне документальне запрошення від того хто запросив вас
  • Для бізнесу – видається для ведення перемовин чи власного бізнесу, для зустрічі з потенційними партнерами або підписання договорів чи інших бізнес інтересів

Українці можуть отримати візу на різний термін часу в залежності від того який термін був вказаний в запрошенні чи на який час був заброньований готель. Існує можливість продовжити термін дії візи звернувшись в імміграційну службу перебуваючи в Таїланді, але це може затребувати додаткових затрат і не гарантує що віза буде продовжена. Тому попіклуйтесь про те, щоб віза була оформлена заздалегідь на весь час вашого перебування.

Але якщо ви все ж таки опинитесь в такій ситуації, то вам доведеться підготовити додатковий пакет документів і правильно подати їх, що забере багато вашого часу. Щоб уникнути всього цього ви можете звернутись до спеціалістів нашої компанії і зекономити свій час та нерви. Ми візьмемо вирішення всіх питань на себе і відкриємо вам візу на той період який вам необхідно


Необхідні документи для оформлення візи в Таїланд:

Одноразова віза

  1. Діючий закордонний паспорт;
  2. Копія першого розвороту закордонного паспорта;
  3. 1 фото (3,5 х 4,5); 2 фото (3,5 х 4,5) для дітей вписаних в паспорт батьків;
  4. Довідка з роботи;
  5. Довідка з банку;
  6. Копія авіа квитка;
  7. Анкета;

Багаторазова туристична віза

  1. Чинний закордонний паспорт;
  2. Копія першого розвороту закордонного паспорта;
  3. фото (3,5 х 4,5); 2 фото (3,5 х 4,5) для дітей вписаних в паспорт батьків;
  4. Довідка з роботи;
  5. Довідка з банку;
  6. Рух за рахунком за останні 6 місяців з балансом від 6000 доларів щомісяця;
  7. Копія авіа квитка (перший в’їзд і виїзд);
  8. Копія бронювання готелю;
  9. Анкета;

Вартість оформлення візи в Таїланд

Тип візи Термін оформлення Ціна
Одноразова віза
90/60
4-5 днів 120$
Багаторазова віза
180/60
300$

Ми з задоволенням допоможемо Вам в оформленні візи в Таїланд будь-якої категорії, звертайтеся за номерами

  • +38 099 254 04 75;
  • +38 093 121 91 05;
  • +38 096 124 48 28