Швидке оформлення Сінгапурської візи

Туристична віза в СінгапурСінгапур це унікальна і сучасна країна, яка розвивається з невловимою швидкістю, а своїм багатством, скрупульозністю і чистотою здатна здивувати будь-кого. Хочете подивитися, як виглядатиме наш світ у майбутньому, з усіма технічними інноваціями та чудесами, тоді Вам пряма дорога в Сінгапур. Частіше, Сінгапур відвідують люди, які або вже були в екзотичних країнах, і хочуть подивитися щось «новеньке» або бізнесмени, які їдуть з метою відвідування різних виставок, щорічно в місті лева їх проходить велика кількість, це прекрасна можливість укласти вигідні угоди. Для того що б знаходитися в Сінгапурі більше 96 годин громадянам України необхідно відкривати візу.


Необхідні документи для оформлення візи в Сінгапур:

  1. Копія закордонного паспорта;
  2. Копія громадянського паспорта;
  3. Фото 3,5*4,5 см на білому фоні
  4. Копію бронювання авіаквитка (обов’язково);
  5. Копію бронювання готелю (обов’язково);
  6. Анкетні дані, англійською мовою:

Вартість оформлення візи в Сінгапур

Тип візи Терміни оформлення Ціна
Мульти виза; 35/30 1-5 дней 120$

Ми з задоволенням допоможемо Вам в оформленні візи в Сінгапур будь-якої категорії, звертайтеся за номерами

  • +38 099 254 04 75;
  • +38 093 121 91 05;
  • +38 096 124 48 28