Робочі шенген візи

Вартість робочої візи по країнам

Країна Тип візи Необхідні документи Ціна
Литва
робоча
під Ваше запрошення
  • Загран. паспорт;
  • Укр. паспорт;
  • 2 фото 3,5×4,5.
від 120€
1 рік/мульти від 500€
Польща
робоча
півроку/мульти
  • Загран. паспорт;
  • Ксерокопія укр. паспорту;
  • 2 фото 3,5×4,5;
  • Копія ІНН.
від 120€
1 рік/мульти (воєвудьска) від 450€

Нюанси і ціни оформлення робочих віз в інші країни уточнюйте у менеджера по телефонах:  +38 096 124 48 28+38 093 121 91 05

Навіщо потрібна робоча віза?

Якщо коротко пояснювати призначення робочої візи, то можна сказати, що це той документ, який дає право не тільки законно проживати в іншій країні, але ще і працювати на місці з легальними виплатами.

Робоча шенген віза

Існує декілька видів віз, визначити потрібну для поїздки за кордон не складе великих труднощів. Робоча віза дає право встановлювати трудові відносини з клієнтами з Європи, а також проживати в країні, де проходить трудова діяльність. Такі умови доступні будуть для тих щасливчиків, які отримають в своєму паспорті штамп категорії D. Шенген такого типу дозволяє перебувати в іноземній країні до 180 днів в кожному півріччі. Термін проживання закордоном регулюється сроком трудового договору з іноземним замовником.

Крім того, така віза дозволяє в’їжджати і проживати тривалий час тільки в країні, де заплановано працювати. Такі ж правила перебування не поширюються на інші держави Шенгену. Але все ж є дозвіл відвідати інші країни. Правда, перебування буде обмежено терміном в 90 днів.

Хто ж може розраховувати на візу такого типу?

У цю категорію входять претенденти, які:

  • мають бажання заробити гроші на сезонній роботі;
  • отримали контракт на тривалі трудові відносини;
  • відправитись на роботу в філію своєї компанії закордоном;
  • хочуть виконати певний тип робіт терміном до 3 місяців.

Національна робоча віза

Дозвіл на в’їзд і проживання в країнах Шенгену можна отримати за робочою візою тільки після того, як роботодавець дасть письмове підтвердження факту майбутньої трудової діяльності. Не можна припускати, що така віза буде потрібна тільки тим, хто збирається працювати за контрактом. Якщо за період подорожі людина отримує оплату за послугу або роботу, то туристичної візи тут недостатньо. Навіть якщо мета візиту – конференція, і за неї платять, доведеться оформляти робочу візу.

Спочатку усіма документами буде займатися не майбутній працівник, а людина, яка готова підписати з іноземцем трудовий договір. Спочатку шукається роботодавець, потім потрібно отримати дозвіл на те, щоб іноземний громадянин мав можливість трудиться в штаті співробітників. Тільки після цього найманець подає попередній трудовий контракт в консульство.

Найбільше шансів на отримання бажаного дозволу у людей, професії яких дуже затребувані в країнах Шенгену. Також можливість швидко отримати позитивну відповідь є у фахівців високого класу. Зазвичай робочу візу видають на півроку або рік. Термін перебування, звичайно ж, може бути продовжений. Але проживання в іноземній державі неможливо після розриву трудового контракту.

Як скоро можна отримати бажаний дозвіл? Мінімальний термін – тиждень. Збір документів може затягнутися і на пару місяців. Дуже багато залежить від законів тієї країни, куди працівник бажає працевлаштуватися. Зверніться до нас, і збережіть час і гроші!