Visaoptom телефон МТС+38 099 254 04 75
Visaoptom телефон Киевстар+38 096 124 48 28
Visaoptom телефон Лайф+38 093 121 91 05

Робоча віза в Польщу

Робоча віза в Польщу

Період Категорія Ціна
360/180 D07 150€**
180/180 D05 150€**

Терміни виконання робочої візи в Польщу

1.5-2 месяца

Необхідні документи для оформлення

  • Закордонний паспорт;
  • Ксерокопія укр. паспорта;
  • 2 фото 3,5 × 4,5.

Про робочу візу до Польщі

Довгострокова національна віза Польщі типу D дає право перебувати в країні тривалий час. Визначальні рамки укладаються в часі від півроку до року. Слід знати, що в межах даної візи максимально допустимий період знаходження – 360 днів.

Існують нюанси, котрі треба прийняті до відома, і обов’язково виконувати кожним мігрантом. Розберемо докладніше можливі варіанти. Визначившись з візою, потрібен пакет документів, серед яких документ, в якому вказується мета поїздки. Це може бути навчання, робота або сімейні обставини. Даний тип візи безпроблемно видається тим, у кого є особлива карта поляка, що підтверджує національну приналежність.

Існує тип візи – D05 (робоча віза). Такий різновид довгострокової візи дає дозвіл на проживання в країні від півроку до року. Вона надається в тому випадку, якщо у вас є особливе запрошення від роботодавця.

Віза (D07) терміном на рік гарантована при наявності дозволу воєводи краю.

Віза типу D даної країни не перешкоджає переміщенню по території країн Шенгенської зони (дозвіл вступив в силу з 2010 р). Врахуйте, що тривалість перебування в цих країнах визначається наступним чином – три місяці, якщо віза на півроку, і шість місяців, у випадку річної візи. Слід пам’ятати, що робоча віза тут має статус гостьової, і ви не зможете тут влаштуватися на роботу. Потрапити в ці країни можна тільки через Польщу (мова йде про первинний в’їзді). З поверненням назад – набагато простіше, тому як тепер можна виїжджати через будь-яку країну.

І, останнє, можлива одноразова або багаторазова поїздка в країну, але щоб уникнути проблем з робочою візою, можна зробити не більше п’яти поїздок в обидві сторони за півроку.