Перелік документів для отримання шенгенської візи

Аплікант для отримання шенгенської візи повинен пред’явити консульству відповідні документи, вимоги до яких викладені в візовому кодексі Європейського Союзу 2010 року випуску. До цього переліку за бажанням працівників консульства можуть вноситися зміни.

 

документи для шенгену

Документами, що підтверджують матеріальне становище апліканта, є:

  • довідка з місця роботи (обов’язково наявність детальної розшифровки зарплати);
  • виписка з банківського установи для шенгенської візи;
  • travel-чеки;
  • документи, в яких підтверджується право власності на який-небудь об’єкт нерухомості на території України.

Якщо ж клієнт не в змозі уявити зазначені документи з різних причин, тоді він повинен оформити спонсорську лист відповідно до правил його заповнення.


Необхідний рівень заробітної плати для шенгенської візи

Питання щодо рівня заробітної плати, необхідного для отримання шенгенської візи, турбує більшість туристів. Нормами законодавства мінімальний рівень зарплати для видачі візи ніде не передбачений. З щомісячним доходом в розмірі 6000 можливо отримати візу. Слід зазначити, що заробітна плата повинна бути офіційною, обкладатися податком.

Довідка про заробітну плату видається працівниками бухгалтерської служби підприємства. В даному документі знаходить відображення наступна інформація:

  • стаж роботи на підприємстві;документи для шенгену
  • займана посада;
  • розмір окладу;
  • щомісячна розшифровка заробітної плати за 6 останніх місяців.

У нижньому лівому кутку документа краще вказати прізвище, ім’я та по батькові посадової особи, яка його видала та телефон для зв’язку.

Довідка підписується директором компанії і скріплюється печаткою.

Все довідки для отримання візи підлягають перевірці, тому не варто їх фальсифікувати. Якщо ж Ви будете помічені в таких діях, то штрафних санкцій просто не уникнути. Крайнім заходом є заборона на в’їзд до Європейського Союзу на все життя.


Інформація про виписках з банку

Виписка з банківського установи для отримання шенгенської візи підтверджує наявність у клієнта грошових коштів, необхідних для його проживання на території Європейського Союзу. Шанс опинитися в Європі зростає з урахуванням накопиченої суми на рахунку. Візовим кодексом ЄС мінімальний розмір рахунку не прописаний. У європейських країн підхід до цього питання індивідуальний. На один день проживання на території шенгену вистачить 50-60 євро.

За відсутності банківського рахунку рекомендується придбати дорожні чеки на певну суму.


Отримання шенгенської візи в компанії «VISA ОPTOM»

Оформлення мультивізи терміном до 5 років в стислі терміни, збір всіляких довідок або підтверджень, складання анкети, відсутність необхідності у відвідуванні консульства – це основні переваги замовлення шенгенської візи саме в агентстві «VISA OPTOM».

Після отримання паспорта з візою на руки проводиться оплата за виконані послуги.

При самостійному оформленні візи і необізнаність щодо необхідних документів для її отримання співробітники фірми «VISA OPTOM» проконсультують Вас, дадуть відповіді на всі поставлені запитання.