Термінове оформлення шенген візи в Португалію

Португалія, лежить ласим шматочком на карті туристичних маршрутів. Зараз багато українців можуть собі дозволити відпочинок в європейських країнах, отримати якісне європейське обслуговування і скористатися вигідними фінансовими пропозиціями.
Шенгенська віза в Португалію терміново
Поїздка за кордон, це завжди приємна подія в житті людини, а й клопітка теж. Будь-який мандрівник знає, щоб відправитися в зарубіжну поїздку, необхідні документи, що дозволяють перетин кордону. Для того щоб подорожувати не тільки по Португалії, а й вільно пересуватися всією Європою, вам потрібна термінова шенгенська віза.


Як оформити термінову шенген візу в Португалію

Отримання термінової шенгенської візи Португалії тягне за собою безліч мук, це виснажлива праця і трата часу. Увесь час, який ви витратили на збір документів, довідок і виписок, може виявитися марним. Ні хто не може з упевненістю сказати, що справа закінчиться вдало, ваше клопотання може затягнутися на місяць і більше, або зовсім можуть відмовити у видачі візи. Ну, а якщо потрібно негайно відправитися до Португалії і справа не може чекати, то є спосіб швидко і без мук отримати термінову шенгенську візу, але цей метод коштує грошей або ж дешевий, але трудомісткий і довгостроковий. Вибирати вам.

Якщо ви вирішили зекономити гроші і самостійно отримати термінову візу в Португалію, то у вас повинно бути багато вільного часу і терпіння. Для того щоб подати документи на отримання термінової шенгенської візи, вам необхідно попередньо записатися на прийом до візового центру або самому приїхати в консульство Португалії яке знаходиться в Києві. Вам необхідно буде зібрати весь пакет документів і сплатити консульський збір у подвійному розмірі.


Оцініть Ваші шанси отримати шенгенську візу прямо зараз!

Пройти тест


Причини по яким можуть видати візу в Португалію терміново

Для одержання невідкладного шенгенської візи в особливому порядку, вам необхідно зв’язатися з представництвом Португалію і привести докази про необхідність термінового в’їзду в країну, такими аргументами можуть бути наступні.

  1. Хвороба родича, з підтвердженням довідкою від лікаря.
  2. Смерть родича.
  3. Гаряча туристична путівка.
  4. Запрошення на симпозіум або спортивні змагання.
  5. Невиліковна хвороба, яка лікується тільки в Португалії.
  6. Термінова ділова поїздка.

Після подачі всього пакету документів, заява буде розглянута протягом двох тижнів і навіть цілого місяця. Переважаючою виглядає пропозиція звернутися до візового центру VISA OPTOM. Тут вас позбавлять від клопоту й мук. VISA OPTOM, бере на себе всі клопоти. Вам залишається заплатити і отримати візу терміном на 5 років.