Термінове оформлення шенген візи в Нідерланди

Нідерланди – волелюбна країна. Однак правил Шенгенського договору вона детально дотримується.

Зрозуміло, багато наших співвітчизників відвідують або хочуть відвідати цю країну. І цілі поїздок досить різні: хтось їздить в Нідерланди по роботі, хтось – до родичів, що живуть тут, а хтось просто з метою відпочинку і пізнання всієї краси цієї країни.
термінова шенгенська віза в Нідерланди
Простому українцю, для того щоб з’їздити в Нідерланди, необхідна шенгенська віза. Оформлення та видача такої візи займає досить тривалий термін: близько тижня. Пересічному українцеві при самостійному оформленні отримати її часом непросто.

Якщо є вагомі причини у громадянина України, йому може бути видана термінова віза в Нідерланди. такими є:

  • причини, які носять гуманітарний характер, тобто вони можуть бути пов’язаними з життям або здоров’ям самого здобувача (наприклад, якщо необхідно екстрене лікування в медичних установах Нідерландів);
  • причини, пов’язані з життям або здоров’ям близьких родичів заявляючого, які перебувають на території країни на законних підставах;
  • екстрені ділові поїздки.

У випадках з екстреними діловими поїздками заявник в якості підтвердних документа повинен представити лист-запрошення.

Видача термінової візи розглядається персонально.


Оцініть Ваші шанси отримати шенгенську візу прямо зараз!

Пройти тест


Оформлення термінового шенгену в Нідерланди

Отже, які ж документи потрібні для оформлення термінової візи?

Стандартний пакет документів на термінову візу в Нідерланди включає в себе:

  • Проїзний документ (закордонний паспорт), термін дії якого – не менше 3 місяців. У ньому має бути не менше 2 порожніх сторінок для візових стікерів.
  • Копія сторінки закордонного паспорта з особистими даними відправляючогося в Нідерланди.
  • Візова анкета, заповнена англійською мовою.
  • Супровідний лист з унікальним номером, який доступний після заповнення анкети.
  • Стандартне фото на шенгенську візу. Фото приклеюється до анкети або супровідного листа.
  • Ксерокопія внутрішньоукраїнського паспорта.
  • Копія і оригінал поліса медичного страхування. Крім Нідерландів, поліс повинен бути дійсний і у всіх інших країнах Шенгенської зони. Мінімальна сума страхового поліса становить 30 000 євро.
  • Фінансові документи, довідка з роботи.
  • Лист-запрошення від організації, компанії або приватної особи.

Самим простим варіантом оформлення термінової візи в Нідерланди є її оформлення через візове агентство VISA OPTOM. Завдяки цьому агентству, не треба збирати ніяких документів, не треба пояснень поспішного виїзду в Нідерланди. Досить просто звернутися в агентство VISA OPTOM і готова віза буде доставлена точно в термін!