Оформити словенську шенген візу на рік

Річна шенгенська віза в СловеніюСловенія – це дуже популярна країна серед українських туристів. Багато туристів відвідують цю країну для того щоб насолодитися її красою, багато хто відвідує своїх родичів. Також, в Словенію їдуть на шопінг, вся продукція відрізняється дійсно гарною якістю і при цьому вони мають доступну ціну. Якщо ви часто відвідуєте цю країну, то не витрачайте час на оформлення одноразової візи, оформляйте відразу річну візу Словенії.


Переваги словенської річної візи

Короткострокова річна віза не дає можливості працювати або вчитися на території даної країни, ви можете відвідувати її тільки в ролі туриста. Для того щоб у вас було право на проживання, навчання і роботу в даній країні потрібно оформляти національну візу. Щоб отримати таку візу ви повинні особисто подати розширений пакет документів в консульстві Словенії.

Річна віза має свої переваги. Якщо видана мультивіза, то ви можете в’їжджати на територію цієї країни, скільки вам буде завгодно. Величезним плюсом є те, що ви можете відвідувати і інші країни Європейського союзу, не наражаючись митному і паспортному контролю. Але вас можуть попросити показати закордонний паспорт, це хвилинна справа, так що вам краще погодитися, щоб не мати проблем з місцевою владою. Ви можете перебувати в Шенген зоні тільки дев’яносто днів за півроку, всього за рік сто вісімдесят днів.


Оцініть Ваші шанси отримати шенгенську візу прямо зараз!

Пройти тест


Оформлення річного шенгену в Словенію

Річна віза дає можливість подорожувати по Європі, скільки душа забажає. Багато туристів в пошуках пригод люблять подорожувати автостопом, деякі вважаю за краще свій автомобіль або переміщатися по Європі залізничним транспортом. Ви повинні дотримуватися правила першої країни відвідування, в’їхавши в Євросоюз по словенській візі на рік. Це плюс, тому що якщо ви не визначилися з основною країною, то дотримуючись правил першої країни, яку відвідали, ви уникнете можливих звинувачень по недотриманню Візового кодексу.

Ви можете спробувати оформити самостійно річну візу, якщо ваша візова історія ідеальна і з документами теж все в порядку. Для оформлення ви повинні будете звернутися до візового центру цієї країни або консульства. Але ви витратите багато сил і часу. Часто трапляється, що у візі відмовляють або видають замість річної візи, візу на місяць.

Якщо ви звернетеся в VISA OPTOM, то з вами такого не станеться. Якщо вам потрібна віза на рік, то саме таку візу ви і отримаєте. Ми довіряємо нашим клієнтам, навіть якщо ви жодного разу не були в Європі для нас це не проблема. Безліч українців вже звернулися до нас і не пошкодували!