Оформити португальську шенген візу на рік

Португальська річна шенген візаПортугалія входить в ЄС і зону дії Шенгенської угоди, в зв’язку з цим для в’їзду до цієї держави необхідний дозвільний документ шенгенського зразка.

Розраховувати на отримання національної португальської візи з першої спроби не варто, оскільки це досить трудомістка процедура. Набагато простіше оформити звичну туристам шенгенську візу типу С. Але якщо їздити в Португалію припадає регулярно, збирання документів перед кожною поїздкою вельми втомлює.

У такій ситуації є відмінним вихід – отримати річну візу Португалії. Хоча зробити це самостійно теж проблематично, бо співробітники португальського представництва будуть ретельно і всебічно вивчати особу заявника та його документи.


Що враховується при розгляді клопотання про видачу візи на рік?

При розгляді клопотання про відкриття візи на тривалий термін дрібниць не буває, враховується буквально все.

У закордонному паспорті заявника, повинно бути, мінімум два візових стікера, що підтверджують подорожі до Євросоюзу за разовим дозвільним документом. Ще необхідно підтвердження, що під час цих поїздок у громадянина не було проблем з місцевою владою, і видана йому віза використовувалася з дотриманням всіх правил.

Заявник зобов’язаний подати документи, що підтверджують необхідність систематичних візитів до Португалії, його фінансову спроможність і намір повернутися на батьківщину. Крім того, заявник повинен довести, що від його візиту буде користь для уряду Португалії, а також що він не є небезпечним для громадян цієї країни.


Оцініть Ваші шанси отримати шенгенську візу прямо зараз!

Пройти тест


Які права дає річна віза Португалії?

В першу чергу оформлення річного шенгену в Португалію дає своєму власникові свободу пересування. З цією візою протягом її терміну дії дозволяється скільки завгодно разів перетинати кордон Португалії, а також інших країн шенгенської зони.


Що робити заборонено?

Однак існують певні правила, яких краще дотримуватися, інакше в майбутньому виникнути серйозні проблеми з отриманням візи. По-перше, турист завжди повинен мати при собі закордонний паспорт та саму візу. На першу вимогу місцевої влади він зобов’язаний їх пред’явити.

По-друге, річна віза дає право перебувати в Євросоюзі в сумі до 90 днів кожні півроку.


Де можна отримати візу в Португалію на рік?

Організацій, де можна отримати будь-яку португальську візу предостатньо. Це посольство Португалії, розташоване в Києві і численні візові центри і агентства.

Звернувшись до візового агентства VISA OPTOM, ви можете не сумніватися в позитивному результаті. При цьому вам не треба проходити через цю тяжку процедуру, за вас все зроблять наші фахівці.