Visaoptom телефон МТС+38 099 254 04 75
Visaoptom телефон Киевстар+38 096 124 48 28
Visaoptom телефон Лайф+38 093 121 91 05

Гарантоване отримання річної шенген візи в Мальту

2

Мальта – невелика, але красива європейська держава, яка розташована на однойменному острові. Чудова природа і місцева архітектура здатні зачарувати кожного. Мальта знаходиться в складі країн, що підписали Шенгенський договір, тому для того, щоб жителі України могли відвідати цю дивовижну країну, необхідно мати дозвільний документ, який оформляється в консульстві країни або в центрах видачі віз.


Типи документів які дозволяють в’їзд в країни шенгенської зони

Отже, Візовий Кодекс Європейського Союзу виділяє:

  • тип A – транзитні візи, які дають право перебувати тільки на території аеропорту країни Шенгенської угоди, Така віза часто запитується українцями, чия професійна діяльність передбачає регулярні перельоти;
  • тип B –транзитні візи з правом проїзду по території країн Шенгенської зони з терміном перебування до 5 днів;
  • тип C – найпопулярніші, туристичні візи, які надають право перебування в країні терміном від 30 до 90 днів протягом піврічного періоду, термін перебування відраховується з моменту перетину кордону шенгенської країни. Якщо житель України не планує часті поїздки, то варто віддати перевагу одноразовій візі, якщо ж передбачаються часті поїздки – доцільно оформити багаторазову;
  • тип D – національні візи, дають право довгострокового перебування, тобто дозволяють жити, вчитися і працювати на Мальті, в подальшому можуть продовжуватися на території країни і навіть замінюватися видом на проживання.

Оцініть Ваші шанси отримати шенгенську візу прямо зараз!

Пройти тест


Хто може отримати річну візу на Мальту?

Багато співвітчизників помилково вважають , оформлення річного мальтійського шенгену надасть їм право постійного проживання в цій самобутньої країні. Варто пам’ятати, що такий дозвіл можуть отримати лише власники національних віз.
Отримання навіть одноразової візи – досить складний процес, а вже річної – доступно далеко не кожному.


Щоб отримати річну візу Мальти, заявник повинен:

  • Оформити повний пакет документів, відповідних регламенту консульства;
  • Мати бездоганну візову історію, не мати проблем із законом ні на Батьківщині, ні під час зарубіжних поїздок;
  • Відвідати Європу не менше ніж двічі по однократному дозвільному документу, переважно не пізніше минулого року;
  • До уваги береться наявність родичів, нерухомості, ділових зв’язків з партнерами на Мальті.
  • До того ж, заявник зобов’язаний підтвердити документально необхідність перебування в країні.

Варто пам’ятати, самостійне отримання візи – досить клопіткий і виснажливий процес, до того ж не гарантує позитивне вирішення питання. Щоб заощадити час, гроші і нерви, достатньо зателефонувати до візової агентство VISA OPTOM . Фахівці готові взяти всі труднощі з оформлення візи на себе: допоможуть зібрати і оформити в строк необхідні документи і стати володарем заповітного дозвільного документа.